2 minutes reading time (325 words)

Πέντε Λόγοι για να Επιλέξετε την ACM Translations

Η ΑCM Translations είναι μια μεταφραστική εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001 & ISO 17100. Από το 2009 το μεταφραστικό μας γραφείο συνεργάζεται επιτυχώς με μεγάλες ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας, καλύπτοντας τις μεταφραστικές τους ανάγκες με συνέπεια και υψηλό επαγγελματισμό. 

Γιατί να Επιλέξετε το Μεταφραστικό Γραφείο μας;

1.Υψηλή Ποιότητα Μεταφράσεων

Τα κριτήρια επιλογής των μεταφραστών μας είναι εξαιρετικά αυστηρά (σύμφωνα με το πρότυπο ISO:17100) και η ανάθεση των μεταφράσεων γίνεται σε συνεργάτες με εξειδίκευση στο συγκεκριμένο αντικείμενο, οι οποίοι μεταφράζουν προς τη μητρική τους γλώσσα και αξιολογούνται διαρκώς από τους έμπειρους επιμελητές της εταιρείας μας.

2. Όφελος Κόστους

Αναλόγως τον γλωσσικό συνδυασμό και το αντικείμενο μετάφρασης, προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, σε έργα που παρουσιάζουν υψηλή επαναληψιμότητα λέξεων και μεγάλο όγκο μπορούμε να σας παρέχουμε σημαντικές ειδικές εκπτώσεις, ενώ όσο προχωράει η συνεργασία μας θα υπάρχει πρόσθετο όφελος από τη χρήση της μεταφραστικής μνήμης που θα δημιουργηθεί για την εταιρεία σας.

3. Γρήγορες & Εμπρόθεσμες Παραδόσεις

Διαθέτοντας την απαραίτητη εμπειρία και ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματιών μεταφραστών, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε γρήγορες παραδόσεις των μεταφράσεων σας, ακόμα και για τα πιο σύνθετα έργα. Οι παραδόσεις των μεταφρασμένων εγγράφων σας γίνεται πάντα εμπρόθεσμα, στην ημερομηνία που είχε συμφωνηθεί, ώστε να προλάβετε όλες σας τις προθεσμίες!

4. Επαγγελματική Διαχείριση Έργου

Η εταιρία μας διακρίνεται για την ευελεξία που την χαρακτηρίζει στο κομμάτι της ανάληψης ενός έργου. Για τον λόγο αυτό ένας έμπειρος account manager της ACM Translations αναλαμβάνει τη διαχείριση των έργων σας ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας και να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε ειδικά, επείγοντα αίτηματα.

5. Εμπιστευτικότητα

Η εταιρία μας θεωρεί εμπιστευτικά όλα τα κείμενα που επεξεργάζεται και παρέχει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα υπογραφής σχετικής σύμβασης. Παράλληλα, όλοι οι μεταφραστές που απασχολεί το γραφείο μας δεσμεύονται με αντίστοιχη σύμβαση που διασφαλίζει την εχεμύθεια των προσωπικών σας στοιχειών και πληροφοριών.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο 2023!

Related Posts

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.